أعلان الهيدر

الاثنين، 9 فبراير، 2015

الرئيسية شوربة الخضار البيوريه بالكريمة

شوربة الخضار البيوريه بالكريمة



المقادير: 

  • 2 ملاعق كبيرة زبدة
  • فصين ثوم
  • ملعقة صغيرة زنجبيل مبشور
  • ربع ملعقة صغيرة يانسون حب
  • نص ملعقة صغير كركم
  • نص ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة
  • نص ملعقة صغيرة كمون
  • ملح-فلفل أسود-فلفل أحمر
  • ربع كوب دقيق
  • 4 اكواب ماء
  • مكعب ماجي
  • ربع كوب كريمة
  • تشكيلة خضار مقطع صغير مثل البطاطس و الفاصوليا و جزر و كوسه و بروكلى و بصل أخضر و فلفل بارد 
 


الطريقة: 

  1. اذيبى  الزبدة و نضيف لها الثوم و الزنجبيل و نحركهم دقيقتين، بعدين أضيفى اليانسون و حركى لحد ما تطلع ريحته بدون ما يتحمر لأنه يحترق بسرعة و يصبح طعمه مر  
  2.  أضيفى الخضار و البهارات للاناء و نقلب دقيقتين، بعدين نضيف الدقيق و نحرك لحد ما تتغطى الخضار بالكامل
  3. شوحى دقيقتين ثم أضيفى الماء وقلبيهم جيدا
  4. رجعى الاناء للنار و نضيف مكعب الماجي و غطيه و ضعيه يغلي على نار هادية تقريباً ربع ساعة لحد ما تثقل الشوربة
  5. إضربيها فى الخلاط ورجعيها النار تغلى مره ثم إضبطى ملحها وزينيها بالبقدونس 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.