تتبيلة السمك الفيلية المقرمش
المقادير:
- 4 قطع سمك فيليه.
- 30 جرام شيبسي ملح وخل
- ¼ كوب زبادي .
- 2 معلقة مايونيز دايت
- ملح وفلفل حسب الرغبة
الطريقة:
- قومي بتسخين الفرن على درجة حرارة 400.
- ادهني الصينية بالقليل من الزيت.
- في طبق جانبي ، امزجي المايونيز مع الزبادي.
- قومي بتكسير الشيبسي حتي يصبح قطع صغيرة.
- قومي بإضافة الشيبسي الي خليط المايونيز و الزبادي.
- قومي بوضع الملح و الفلفل حسب الحاجة ، ثم قومي بتوزيع الخليط علي قطع السمك و أضغطي بيدك حتي تتأكدي من ثبات الخليط على قطع السمك.
- ضعي السمك في الصينية المدهونه بالزيت و اتركيها في الفرن لمدة 10: 12 دقيقة.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق